Dezvolt.md

Calendar evenimente

Back to All Events

Sesiune de informare în orașul Ceadîr-Lunga

  • Incubatorul de Afaceri Ceadîr-Lunga Bolgarskaia 87, or. Ceadîr-Lunga (map)

Reprezentanții asociațiilor obștești, grupurilor informale, activiștii civici și mass-media sunt invitate la sesiunea de informare, organizată în cadrul Proiectului Dezvoltarea Societății Civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Fundația Konrad Adenauer.

 Evenimentul va avea loc joi, 25 aprilie 2019, ora 11:00, în Incubatorul de Afaceri Ceadîr-Lunga, str. Bolgarskaia 87, or. Ceadîr-Lunga.

 În cadrul evenimentului, potențialii beneficiari din UTA Găgăuzia şi raionul Taraclia a Republicii Moldova vor fi informați privind modalitățile de elaborare și depunere a dosarului, criteriile de selectare a beneficiarilor precum și activitățile planificate în cadrul inițiativei.

 În cadrul acestui proiect, cu durata de implementare de trei ani,  vor fi oferite granturi în valoare totală de circa 3 milioane de euro. Proiectul este adresat organizațiilor societății civile locale, ce desfășoară activități în afara orașului Chișinău și care sunt direct responsabile de implementarea lor. Vor fi finanțate peste 150 de propuneri de proiecte, orientate spre promovarea principiilor bunei guvernări. O atenție specială va fi acordată proiectelor ce au drept obiectiv monitorizarea procesului de implementare a Acordului de Asociere RM-UE.

 Partenerul de implementare a proiectului în UTA Găgăuzia şi raionul Taraclia este Centrul European “Pro-Europa” din Comrat. Vă rugăm să confirmați prezența până în data de 18 aprilie, ora 17:00, la adresa sliuboviv@proeuropa.md sau la numerele de telefon: 079197875; +373 (0298) 2 34 37;

 Notă: Vă informăm că participanților la sesiunile de informare li se vor rambursa cheltuielile de transport doar la prezentarea biletului de călătorie