Dezvolt.md

Media

Posts in COMUNICAT
OSC-urile din regiunea de sud a țării au fost informate despre oportunitățile proiectului Dezvolt.md

Asociația pentru Democrație Participativă „ADEPT”, partenerul Proiectului în regiunea de sud a țării, a organizat în orașele Cimișlia, Căușeni și Cahul trei sesiuni de informare privind oportunitățile programului de grant, finanțat în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Read More
Proiectul Dezvolt.md a fost prezentat în regiunea de nord a țării

Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, în parteneriat cu Centrul Analitic Independent ”Expert-grup”, au organizat în regiunea de nord a țării trei sesiuni de informare pentru primul apel de propuneri de proiecte. Astfel, prima reuniune de informare a avut loc în data de 18 aprilie, în or. Soroca. În sală au fost prezenți reprezentanți ai 17 Organizații ale Societății Civile. Programul de grant a fost prezentat de către Dumitrul Budianschi, coordonatorul proiectului în regiunea de nord, din partea Expert-Grup şi managerul Proiectului, Mircea Eşanu.

Read More
COMUNICATdezvolt.md
Sesiuni de informare în toată țara: Cum puteți beneficia de granturi în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Societății Civile la nivel local în Republica Moldova”

În cadrul sesiunilor de informare, ce vor avea loc în toate regiunile Republicii Moldova, potențialii beneficiari de granturi vor fi informați privind modalitățile de elaborare și depunere a dosarului, criteriile de selectare a beneficiarilor precum și activitățile planificate în cadrul inițiativei.

Read More
COMUNICATdezvolt.md